Android Wear primeste un update care permite setarea de wallpapere animate

23

Utilizatorii de dispozitive purtabile cu sistem de operare Android Wear vor primi saptamana aceasta un update care permite sertarea de wallpapere animate (n.r. – watch faces) pentru dispozitive. Aceste imagini sunt interactive, iar utilizatorul le poate folosi pentru a primi informatii suplimentare sau pentru a accesa aplicatii.

 

Cele trei tipuri de watch face lansate includ “Bits”, un tip de layout care are in centru ora, iar in jur exista diverse aplicatii sau informatii ca e-mail, date despre vreme sau date despre intalniri pe care le-a setat utilizatorul. Wallpaper-ul “Under Armour” adauga informatii despre activitatea fizica ceea ce permite utilizatorilor sa monitorizeze numarul de pasi, distanta parcursa si caloriile consumate. Cel de0al treilea watch face adus de actualizarea pentru Android Wear se numeste “Together” si transforma tot ecranul gadget-ului intr-un spatiu unde se pot trimite emoticoane, se pot face desene sau se pot trimite imagini catre un alt utilizator.

 

In plus, actualizarea sistemului de operare Android Wear face mai usor accesul la Google Translate. Iata si un material video de prezentare pentru wallpaperul Bits:

 

 

Πηγή: Engadget