Android Marshmallow va ajunge pe modelele Sony Xperia Z5, Z4 Tablet si Z3+ pe 7 martie

22

Spre deosebire de alti producatori, Sony are obiceiul sa ofere actualizarile software pentru mai multe telefoane in acelasi timp, fara sa ofere vreun tratament special dispozitivelor emblema. Asta se va intampla in curand si in cazul Android Marshmallow.

 

Incepand cu data de 7 martie, seria de smartphone-uri din gama Xperia Z5, Z4 Tablet si dispozitivul Z3+ vor primi treptat actualizarea catre Android Marshmallow. Este de asteptat sa mai existe intarzieri din cauza valurilor de update care depend de companiile locale de telefonie, dar pana la finalul lunii aprilie toate dispozitivele mentionate vor trece de la Lollipop la Marshmallow. De asemenea, faptul ca Xperia Z2, Z3 si Z3 Compact au intrat deja in programul beta sugereaza ca Android 6.0 va ajunge si pe aceste gadget-uri in cateva luni.

 

De mentionat mai sunt si Z3 Tablet Compact, Z2 Tablet, M5, C5 Ultra, M4 Aqua si C4 care vor primi toate Android Marshmallow, asa cum a anuntat Sony inca din octombrie anul trecut. Cu siguranta ca firma reuseste sa faca dovada unui suport foarte extins, lucru cu adevarat de apreciat.

 

Πηγή: Pocketnow