Android Lollipop va ajunge pe tableta Nvidia Shield

26

Daca mai existau doritori care voiau un motiv in plus ca sa cumpere Nvidia Shield, acum l-au primit. Sistemul de operare Android 5.0 Lollipop va ajunge pe tableta cat de curand. Sistemul de operare va aduce o multime de optiuni noi, iar Nvidia a fost intotdeauna foarte buna in a incorpora optiuni specifice Google Nexus pe tableta sa.

 

Desigur, daca Nvidia Shield are optiuni similare cu Nexus 9 atunci multi s-ar putea intreba care e diferenta. Ambele gadget-uri incorporeaza acelasi procesor, ambele sunt dotate cu camera frontala si camera foto si ambele au boxele pozitionate pe fateta frontala a tabletei. Este adevarat, insa, ca Nexus 9 are un display mai mare si o rezolutie mai buna la nivelul pixelilor.

 

Totusi, este de notat ca Nexus 9 nu are aceeasi posibilitate de conexiune la PC ca Nvidia Shield. In plus, tableta celor de la Nvidia are un stylus incorporate si este dotata cu boxe de bas pe parti, pe langa cele frontale.

 

HTC (compania care a produs Nexus 9) si Nvidia nu exclud o posibila colaborare pe viitor. In acest fel, s-ar putea ca linia de tablete a celor de la Nvidia sa se imbogateasca, desi nu exista date clare in acest sens. Ramane de vazut ce vor decide cele doua companii in viitor.

 

Πηγή: Slashgear