Android 5.0 Lollipop ajunge pe Samsung Galaxy S5 in decembrie

21

Actualizarea Android 5.0 Lollipop ar putea ajunge pe smartphone-ul Samsung Galaxy S5 in decembrie, potrivit unor surse. Desi nu s-a precizat o data exacta, un site de profil noteaza ca Samsung va trimite update-ul pe smartphone-ul la timp pentru perioada sarbatorilor.

 

Este de notat ca utilizatorii ar trebui sa tina minte ca pana in momentul in care actualizarea se va raspandi in toate regiunile ar putea trece si o luna, asadar Android 5.0 Lollipop ar putea ajunge pe unele smartphone-uri dupa anul nou, la inceputul lui 2015.

 

Recent, Samsung a oferit un indiciu ca Android 5.0 Lollipop ar putea ajunge si pe Galaxy Note 4 la un moment dat, insa nu a oferit niciun fel de informatii oficiale in acest sens. Spre deosebire de cei de la Samsung, HTC, Motorola si Sony au anuntat deja care vor fi dispozitivele care vor primi update catre noul sistem de operare Android.

 

Astfel, HTC a confirmat ca Android 5.0 va ajunge pe smartphone-ul One M8 si pe versiunea originala a HTC One, in timp ce Motorola a precizat ca Moto G (2013 si 2014), Moto X (2013 si 2014), Moto E, Droid Maxx, Droid Mini si Driod Ultra vor beneficia si ele de actualizari de software.

 

Cei de la Sony au precizat deja de ceva timp ca intreaga gama Xperia va primi Android 5.0. Lista completa a dispozitivelor Sony care vor beneficia de update este: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact si Xperia Z3 Tablet Compact.

 

Πηγή: The Inquirer