Android 4.4 KitKat ajunge pe Nexus 7 si Nexus 10

19

Pentru proprietarii de dispozitive Nexus 7 si Nexus 10 care au asteptat actualizarea sistemului de operare Android, aceasta a ajuns in sfarsit. Update-ul este acum disponibil pentru cele doua dispozitive, iar versiunile acestora cu posibilitate de conexiune la internet prin planuri de date vor primi si ele noul Android 4.4 KitKat curand, promite Google. Desigur, si nou lansatul Nexus 5 ruleaza acest sistem de operare.

 

Au trecut aproape doua saptamani de cand Google a lansat Android 4.4 KitKat si, de atunci, cei mai multi dintre utilizatori nu au reusit sa aiba acces la el. Nexus 5 a fost lansat cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat deja instalat, iar compania promite ca aproape toate celelalte dispozitive Nexus vor primi curand aceasta facilitate. Singurul dispozitiv din gama Nexus care nu va primi actualizarea Android 4.4 KitKat va fi Galaxy Nexus, desi unii utilizatori fac presiuni in acest sens.

 

Deocamdata, nu este clar ce schimbari va aduce Android 4.4 KitKat pentru Nexus 7 si Nexus 10, dar cu siguranta vor aparea mentiuni in acest sens pe masura ce utilizatorii acceseaza actualizarea. Curand, cel mai recent sistem de operare Google va fi disponibil si pentru alte dispozitive cu Android, asa ca trebuie doar sa avem rabdare.

 

Πηγή: Slashgear