Android 4.4 KitKat aduce un editor foto avansat si non-distructiv pentru imagini [VIDEO]

17

Google a dat o multime de detalii despre sistemul de operare Android 4.4 KitKat in momentul lansarii, dar a uitat sa precizeze un aspect foarte important: introducerea unui editor foto mult mai avansat decat cele de pana acum.

Unul dintre oficialii Google a demonstrat cum creativii din domeniu pot acum sa aplice efecte, filtre si sa efectueze ajustari la un nivel foarte avansat – chiar si pana la anumite canale de culoare sau anumite regiuni. Cei care vor sa creeze continut de pe telefonul mobil pot sa stabileasca anumite presetari, iar aplicarea acestora nu va fi distructiva pentru imagine. De altfel, pentru a reveni la starea initiala a imaginii, utilizatorul trebuie doar sa urmeze cativa pasi simpli.

Noul editor foto este integrat in galeria de imagini a sistemului de operare. Acest lucru inseamna ca orice dispozitiv Android 4.4 care foloseste versiunea standard de navigare a fotografiilor va beneficia de acest nou editor foto.

Iata si un material video care prezinta functiile avansate de editare foto ale noului editor inclus in sistemul de operare Android 4.4 KitKat:

 

 

Πηγή: Engadget