Android 4.4.3 apare pe site-ul Samsung Developer

18

Se pare ca suntem destul de aproape de lansarea Android 4.4.3, actualizarea sistemului de operare Google care este concentrat pe rezolvarea breselor de functionare. Rapoarte aparute recent pe internet sustineau ca acest update ar putea deveni disponibil oficial pentru utilizatorii de Nexus, in timp ce pentru ceilalti va mai dura. Totusi, aceste zvonuri devin din ce in ce mai putin credibile.

 

Samsung a postat pe site-ul dedicat dezvoltatorilor specificatiile pentru viitorul Android 4.4.3, asadar se pare ca si producatorii se pregatesc pentru lansarea acestui update. Tot cei de la Samsung au postat un mesaj pe Twitter prin care anuntau dezvoltatorii ca s-a gasit “o solutie pentru a rezolva problema cu ConsumerIrManager care aparea in versiunile mai vechi decat Android 4.4.3”. Pagina web pe care Samsung a anexat-o postarii acestui tweet contine si cateva referinte despre lansare, asadar momentul pare sa fie aproape.

 

Pe internet au aparut deja presupuse dispozitive Galaxy S5 Prime cu sistem de operare Android 4.4.3, asadar nu ne ramane decat sa asteptam lansarea oficiala a celor de la Google.

 

Πηγή: PocketNow