Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S3 si S4 ajunge in Europa

18

Unii dintre utilizatorii din Europa de smartphone-uri Samsung Galaxy S2 si Samsung Galaxy S4 au inceput deja sa primeasca update-ul pentru sistemul de operare Android 4.3. A mai existat o tentativa de a lansa o actualizare, insa Samsung a descoperit repede ca acea versiune avea foarte multe brese de functionare, asa ca a retras-o.

 

Intre timp, problemele s-au redresat si actualizarea a inceput sa fie disponibila si in afara Statelor Unite. Actualizarea catre sistemul de operare Android 4.3 aduce imbunatatiri ale performantei si, in plus, dispozitivele care vor face update vor beneficia de compatibilitate Galaxy Gear si Knox, dar si de Group Play 2.5 si alte optiuni. Utilizatorii care au instalat anterior versiunea Android 4.3 cu probleme vor primi o avertizare prin Samsung Kies. Astfel, ei vor putea face update prin intermediul unui patch de mici dimensiuni.

 

Important de notat este si ca, probabil, smartphone-ul Samsung Galaxy S4 va primi un update pentru Android 4.4 KitKat in curand. Asadar, acesta nu este ultima actualizare care va fi disponibila in viitorul apropiat.

 

Πηγή: GSM Arena