Android 4.0 dual SIM – AllView lanseaza modelele P4 si P5

35

 

Un terminal Android 4.0 Dual SIM Stand-by, dar care permite utilizarea permanenta a conexiunii de date a cartelei 3G primare, P4 Alldro este primul terminal din portofoliul companiei care ofera un ecran Super AMOLED Plus. Cu o diagonala de 4,3″ si rezolutie WVGA, acesta este insotit de o platforma hardware single-core ARM Cortex-A9 tactata la 1GHz, 512MB RAM si o stocare interna de 4GB, din care doar 2GB sunt disponibili utilizatorului, dar care poate fi extinsa cu un card MicroSD.

 

Terminalul mai ofera o camera cu senzor BSI OmniVision OV8830 cu rezolutie de 8MP, aceasta oferind stabilizare, HDR si inregistrare video 720p, precum si o camera frontala VGA. Dimensiunile produsului sunt de 66.8 x 127.2 x 9.8 mm, greutatea este de 118 grame iar bateria are o capacitate de 1600mAh.

 

Odata cu P4 Alldro, AllView a anuntat si modelul P5, acesta urmand sa fie disponibil in cateva saptamani. Similar din aproape toate punctele de vedere cu modelul lansat astazi, P5 va oferi in plus doar un nucleu dual-core, iar ecranul va avea un panou IPS.

Pretul terminalului AllView P4 Alldro este de 1299 lei. Modelul P5 va fi, conform declaratiilor companiei, cu circa zece procente mai ieftin desi este mai puternic, diferenta fiind explicata prin pretul ridicat al panoului Super AMOLED Plus folosit de P4.

 

Sursa : orange