Amiduos, aplicatia care costa 10 dolari si iti permite sa rulezi Android pe PC

14

Microsoft a petrecut mult timp pentru a crea o platforma adaptabila atat dispozitivelor mobile cat si sistemelor PC. Din acest punct de vedere, Windows 8 a fost un esec , insa cu Windows 10 gigantul mai incearca o data si vrea sa readuca linistea, dupa nemultumirile starnite de sistemul de operare anterior. Totusi, chiar si asa, probabil ca exista utilizatori care isi doresc o experienta Windows mai buna.

 

Solutia alternativa este oferita de Amiduos, o aplicatie care permite utilizatorilor sa ruleze Android. Aplicatia costa 10 dolari si incoporeaza un emulator complet Android, bazat pe versiune 4.2.2 a sistemului de operare Google. Echipa din spatele aplicatiei sustine ca luna aceasta va fi lansat un update care va permite emularea pe baza Android 5.0, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea rula pe PC un sistem de operare mai nou decat ruleaza 90% dintre smartphone-urile cu sistem de operare Google de pe piata.

 

Mai multe informatii, dar si posibilitati de descarcare a aplicatiei se pot gasi aici. Iata si un material video care prezinta cum ruleaza aplicatia:

 

 

 

Πηγή: BGR