Amazon Prime Instant Video ajunge pe tabletele Android

26

Amazon Prime face mai usoare cumparaturile prin posibilitatea de a face cumparaturi din fata computerului, totul cu livrare gratuita sau in doua zile. Serviciul Prime s-a maturizat mult de la lansare si acum ofera si acces catre Kindle Lending Library si Amazon Instant Video.

 

Daca Amazon Prime s-a descurcat foarte bine cu evolutia, Amazon Instant Video a ramas putin in urma. Suportul pentru sistemele de operare Android a fost lansat abia vara trecuta, iar aplicatia nu se putea instala pe tablete. Asta pana recent, cand compania a introdus in sfarsit si suportul pentru tabletele Android. Pentru a putea avea acces la serviciul Prime Instant video de pe tableta, utilizatorii trebuie mai intai sa isi instaleze aplicatia Amazon Appstore si de acolo sa descarce aplicatia de sine statatoare Instant Video. Utilizatorii fideli Amazon care au deja aplicatia Appstore instalata pot, evident, sa descarce direct aplicatia pentru video.

 

Nu este clar de ce a asteptat Amazon atata timp pentru a introduce suportul pentru tabletele Android. Oricum ar fi, este de apreciat ca acest lucru s-a intamplat in cele din urma.

 

Πηγή: PocketNow