Amazon lanseaza butonul “Send to Kindle”

17

Amazon, cel mai mare site de retail din lume, a lansat ieri butonul de “Send to Kindle”, buton care ajuta la atasarea de continut si salvarea acestuia pe terminalele si aplicatiile Kindle. Acest buton este special creat pentru dezvoltatori web si bloggeri care folosesc platforma gratuita Word Press.

Butonul de “Send to Kindle” a fost lansat anul trecut doar pentru pentru Google Chrome insa acum este disponbil si pentru devoltatorii web, permitand acestora sa adauge butonul pe site-urile lor. Nou introdusul buton ofera o alternativa la servicii de content –clipping precum Pocket si Instapaper permitand utilizatorilor de Kindle sa citeasca pe device-urile lor si altceva in afara de carti in format electronic.

“Butonul de Send to Kindle iti permite sa trimiti cu usurinta continut catre Kindle-ul tau pentru a-l citi mai tarziu, intr-un moment convenabil pentru tine. Trimite doar o data si citeste oriunde, pe orice terminal Kindle sau orice aplicatie de citit gratuita disponibila pentru telefoane si tablete iPhone, iPad si Android. Vanatoarea dupa site-ul sau blogul care ti-a atras atentia s-a terminat – acum poti sa-ti deschizi doar Kindle-ul si tot continutul trimis va fi chiar acolo. Butonul de Send to Kindle este excelent si pentru cei care vor sa colecteze continut de pe internet pe care s ail foloseasca pentru proiecte, teme sau hobby-uri.”

Πηγή: TechCrunch