Amazon lanseaza aplicatia Cloud Drive Photos pentru sistemele Android

20

Amazon a lansat aplicatia Cloud Drive Photos pentru sistemele Android si ofera 5 GB spatiu de stocare gratis. Serviciul digital de stocare de date era disponibil prin intermediul magazinului online propriu firmei, dar acum Amazon a lansat in Google Play o aplicatie ce se adreseaza publicului larg. Cei 5 GB disponibili gratuit in aplicatia Cloud Drive Photos folosesc spatiul de stocare din Amazon Cloud.

Potrivit companiei, aplicatia va permite utilizatorilor nu numai sa incarce fotografii intr-un loc usor accesibil ci si sa le posteze pe site-uri ca Facebook, prin intermediul altor aplicatii. Totodata, Amazon a declarat ca imaginile vor fi afisate intr-un mod care va fi optimizat pentru dispozitivele Android.

“Clientii se bazeaza pe dispozitivele lor mobile din ce in ce mai mult atunci cand vine vorba sa surprinda aminiti care conteaza pentru ei. Fac fotografii la petrecerile date in cinstea zilelor de nastere, la jocuri de fotbal, la spectacolele copiilor, in fiecare zi utilizand telefoanele sau tabletele Android. Aplicatia Cloud Drive Photos pentru Android simplifica salvarea acestor amintiri in Cloud Drive, astfel incat utilizatorii sa le aiba la indemana pe Kindle Fire, telefonul sau tableta Android”, a spus Russell Dicker, directorul serviciului Cloud Drive de la Amazon.

Compania specifica faptul ca utilizatorii care vor dori sa aiba mai mult spatiu de stocare pot inchiria 20 de GB pentru o taxa de 10 dolari pe an. Noul serviciu oferit de Amazon ar putea fi tentant pentru cei care detin deja o tableta Kindle Fire si doresc sa sincronizeze  fotografiile de pe un dispozitiv Android cu aceasta.

 

Sursa: The Inquirer