Amazon Appstore are o noua interfata, iar bresele au fost reparate

21

Cei care se bazeaza pe magazinul online Amazon Appstore pentru Android (in special pentru aplicatiile gratuite si promotii) vor fi placut surprinsi sa vada ca acesta si-a modificat interfata. Au fost rezolvate si cateva probleme care determinau site-ul sa functioneze defectuos, iar acum experimentarea aplicatiilor a devenit mai simpla. De asemenea, a fost reparata si problema de logare multi-user pentru utilizatorii Android 4.2.

Aplicatia Amazon Appstore a fost actualizata la versiunea 4.3.14.3C, iar interfata este una prietenoasa cu utilizatorii. In trecut, trecerea de la un cont anterior la unul pentru un dispozitiv care foloseste sistemul de operare Android 4.2  si invers necesita logarea in Appstore de fiecare data. Acum, acest lucru nu mai este necesar.  De asemenea, au fost rezolvate mai multe probleme, printre care si cea care scurta autonimia bateriei dispozitivului de pe care era accesata aplicatia.

Pentru utilizatorii care nu au acces la Google Play Store, Amazon Appstore este o alternativa foarte buna. Update-ul aplicatiei poate fi descarcat de pe site-ul Amazon sau aplicatia se poate actualiza direct de pe dispozitivul mobil, daca aceasta este deja instalata. Este de remarcat ca Amazon Appstore este o afacere buna mai ales datorita aplicatiilor gratuite si promotiilor.

 

Sursa: SlashGear