Amazon a lansat o tableta Fire care costa 50 de dolari

21

Ultimele doua saptamani au fost pline de zvonuri legate de noile tablete pe care Amazon voia sa le lanseze, iar sursele vorbeau de noutati in cadrul gamei Fire care sa coste doar 50 de dolari. Informatiile s-au dovedit adevarate, intrucat Amazon a lansat recent o noua tableta Fire care se comercializeaza cu 50 de dolari.

 

Modelul este unul dotat cu ecran de 7 inci, insa display-ul este unul de rezolutie mica de doar 1024 x 600 pixeli. Spatiul de stocare este unul de 8 GB (insa se poate extinde cu ajutorul unui card microSD), camera foto este una de 2 megapixeli, iar camera frontala este una VGA. Noua tableta Amazon din gama Fire este dotata cu un procesor quad-core de 1.3 GHz, ia compania sustine ca autonomia bateriei este de 7 ore. Pe langa cele precizate deja, mai este de notat ca dispozitivul incorporeaza si o boxa mono.

 

Precomenzile pentru tableta au fost deja deschise. Asa cum am precizat deja, pretul de comercializare este de 50 de dolari, iar dispozitivele vor incepe sa fie livrate pe 30 septembrie.

 

Πηγή: PocketNow