Altex a lansat propriul sistem de afiliere

33

Altex, cel mai mare comerciant electro-IT, a lansat, astazi, propriul sistem de afiliere, pentru a se pozitiona ca un retailer multi-channel si de a-si consolida pozitia pe online.

Credem foarte mult in acest proiect si ne asteptam ca, la finalul primului an, sa avem aproximativ 5.000 de afiliati inscrisi in program”, a declarat Florin David, Ecommerce Manager Altex, in cadrul unui comunicat de presa.

Altex Afiliere este un program creat pentru afiliati, oferind numeroase facilitate: bannere dinamice cu afisare functie de continut sau cautare, feed de produse si raportare in timp real a statisticilor.

Afiliatii vor beneficia de un procent de 3% din valoarea fara TVA a comenzii efectuate de utilizator, prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitia de advertiser-ul Altex Romania.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul in care utilizatorul a dat click pe un instrument de promovare. Daca utilizatorul finalizeaza una sau mai mute comenzi pe pagina princpala a site-ului Altex, atunci afiliatul, pe site-ul caruia s-a facut click, va primi commision din valoarea comenzii. 

Publisherii care se inscriu in programul afiliat Altex pot beneficia de colaborari cu liderul in vanzarea de electronice, electrocasnice si produse IT, control direct asupra instrumentelor de aprobare, statistici in timp real privind performanta intrumentelor de promovare etc.