Alpha A7s si RX100 III sunt noile camere foto ale Sony [video]

  9

  Sony lanseaza doua camere foto, Alpha A7s si RX100 III, prima cu obiectiv interschimbabil, iar cea de-a doua compacta. Pe rand acum.

   

  Pentru 2.500$, doar body-ul, Alpha A7s vine cu un senzor Exmor CMOS de 12.2 megapixeli, cu capacitate de filmare 4K care nu se stocheaza pe cardul SD, fiind nevoie de suport extern. In continuare, A7s vine cu o variatie a ISO-ului de la 50 la 409.600, cu WiFi incorporat si un sistem autofocus in 25 de puncte. Inca nu se stie daca Sony va lansa si un kit de obiective pentru A7s, insa in mod normal, ar trebui sa apara.

   

   

  Camera compacta RX100 III este o continuare a seriei RX care au fost foarte apreciate de utilizatori, in special datorita obiectivului. Aceasta vine cu un design negru, usor glossy, cu un LCD mobil, cu procesorul de imagine Bionz X al Sony, cu un senzor Exmor R CMOS de 20.1 megapixeli, iar lentilele f/1.8-f/2.8 ale obiectivului, cu distanta focala variabila intre 24-70mm (Full Frame), sunt facute din sticla Zeiss. RX100 III proceseaza video in format XAVC S, care iti permite sa filmezi la calitate full HD, mai rapid si cu rate de compresie foarte mici. Nu in ultimul rand, Sony a adaugat la aceasta camera compacta si un vizor electronic OLED si conexiune WiFi/ NFC. Lansarea RX100 III este programata luna viitoare, la pretul de 800$.

    

  Πηγή: engadget