Allview P7 PRO – smartphone bine dotat, accesibil ca pret

38

Allview P7 Pro este unul dintre modelele de bază pe segmentul mid-range, nu este nici cel mai slab terminal posibil, dar nici vârf de gamă, are tehnologie ok, la un preț decent. Design bun, realizare ok și funcții pe care le au și telefoanele mult mai scumpe.

 

La prima vedere, smartphone-ul Allview P7 PRO atrage atenția prin design-ul glossy, realizat din materiale moderne, cu maximă atenție pentru detalii. Strălucirea merge însă mai departe de aspectul exterior, prin specificații datorită cărora utilizatorii se pot bucura de viteze mai bune. 

 

 

Terminalul are  procesor Quad-core și 2GB memorie RAM, iar capacitatea de stocare internă este de 16GB, în plus poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB. Rulează platforma mobilă Google Android 6.0 Marshmallow și oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. Ecranul este de 5 inch cu rezoluție HD (720p), iar camera foto integrată are un senzor de 8 megapixeli. Camera frontală pentru fotografii selfie este de 5 megapxieli. Dacă este lumină slabă se poate folosi ecranul pentru luminarea portretelor.

 

În materie de sunet, Allview P7 PRO oferă un grad înalt de fidelitate în redare grație sistemului audio DTS încorporat.
Smartphone-ul P7 PRO este disponibil în România la prețul de 699 lei.