Allview P4 DUO a aparut in magazine

  17

  Compania romaneasca Allview a anuntat disponibilitatea in magazine a smartphone-ului Dual SIM P4 DUO, unul dintre cele mai asteptate telefoane intelegente ale companiei.

  Allview ofera un telefon Dual SIM performant, cu procesor Dual Core si ecran Super Amoled Plus, pentru toti cei care vor sa se bucure de tehnologia moderna”, informeaza Olivia Cardas, Marketing Manager la Allview, intr-un comunicat de presa.

  P4 DUO este versiunea cu procesor Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa, cu ecran Super Amoled Plus, de 4,3 inci, ce a avut un success neateptat pe piata. Telefonul beneficiaza de interfata grafica Berry, iar sistemul de operare este  Android 4.0.1 Ice Cream Sandwich.

  Smartphone-ul este dotat cu procesorul Cortex A9 Dual Core, o memorie 4GB si o camera foto de 8MP cu autofocus, fiind una dintre cele mai appreciate camera de pe piata.

  P4 DUO este disponibil in culorile alb sau negru, avand un pret de 1299 lei. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul companiei Allview. Protectia antivirus  telfonului este oferita de BitDefender.