Allview lanseaza X3 Soul mini

41

Allview lanseaza astazi smartphone-ul X3 Soul mini, un nou membru din a treia generatie a gamei Soul.

 

X3 Soul mini aduce in prim-plan un design desavarsit: rezistenta metalului din care este construit si finetea detaliilor minutios executate scot la iveala un telefon remarcabil.  Desi este un exponent al gamei noastre de varf, X3 Soul mini va surprinde utilizatorii prin pretul sau accesibil pentru un dispozitiv realizat aproape integral din metal”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

X3 Soul mini este un smartphone Dual SIM cu grosime de 7,2mm ce ofera conectivitate 4G Dual Mode (FDD si TDD) pe ambele SIM-uri, alternativ. Este echipat cu procesor Quad Core 64-bit, dispune de o memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB in regim Single SIM.

 

Display-ul HD IPS de 5 inch este protejat cu sticla curbata 2.5D, ceea ce contribuie la aspectul placut si la o senzatie placuta la atingere.

 

Camera principala de 13MP, cu obiectiv din 5 lentile, pune la dispozitia utilizatorului functii precum profunzima imaginii prin modul Vizualizare din mai multe unghiuri, surprinde traiectoria unei persoane prin modul Urmarire miscare sau reda in clipuri scurte procese care se desfasoara intr-un interval de timp mai mare cu ajutorul modului Filmare lenta. Inedita este si functia Picture in picture care permite folosirea concomitenta a camerei principale si a camerei frontale de 5MP, cele doua imagini surprinse fiind suprapuse automat intr-o singura fotografie.

 

Acumulatorul de 2350mAh asigura pana la 720 de minute de convorbire si 235 de ore in stand-by. Energia poate fi economisita prin activarea unei interfete minimaliste care permite accesul numai la functiile principale: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas.      

                                    

X3 Soul mini pastreaza in siguranta fisierele utilizatorului chiar si atunci cand telefonul este pierdut sau furat. Functia Antifurt mobil permite setarea unei parole si a unor contacte de urgenta cu ajutorul carora toate datele pot fi blocate sau sterse printr-un simplu SMS.

 

Smartphone-ul X3 Soul mini este disponibil de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 849 lei iar livrarile vor incepe din 12 februarie.