Allview lanseaza un nou smartphone dual SIM: E2 Living

24

Allview a anuntat astazi lansarea smartphone-ului dual SIM E2 Living. Noul device se remarca printr-un design slim, cele doua difuzoare aflandu-se in partea frontala a telefonului, un ecran IPS OGS de 4 inch si un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. 

 

Smartphone-ul E2 Living ofera o functie de editare foto specializata pe make-up profesional dedicata amatorilor de selfie-uri si un player audio cu interfata moderna. Utilizatorii pot opta intre patru moduri de deblocare a ecranului.

 

Display-ul IPS si tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garanteaza o experienta vizuala excelenta si unghiuri de vizualizare foarte bune, iar diagonala de 4 inch ofera o suprafata potrivita pentru a naviga pe internet, a vizualiza fotografii si videoclipuri si a purta convorbiri video.

 

Procesorul Dual Core de 1,3 GHz, sustinut de solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking.

 

Camera principala cu Led Flash are doar 3,2 MP insa ofera functii precum Smart magic mode, Smart selfie mode, detectare faciala, foto panoramic sau filmare HD. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete reusite.

 

Noul smartphone ofera conectivitate 3G HSPA+ cu o viteza de download de pana la 21 Mbps, Bluetooth si wi-fi display.

 

E 2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 19 mai la pretul de 449 lei.