Allview lansează telefonul X3 Soul Plus

40

Allview lansează astăzi smartphone-ul X3 Soul Plus, un terminal care îmbină specificații de top într-un design rafinat.

 

X3 Soul Plus este smartphone-ul conceput pentru utilizatorii extrem de exigenți la detalii. Corpul zvelt, realizat în proporție de 97% din metal, reunește componente care asigură dispozitivului putere, viteză de conectivitate, fotografii de excepție și securitate sporită a datelor private. Confidențialitatea informațiilor este asigurată prin mai multe nivele de securizare, pornind de la senzorul frontal de amprentă și culminând cu un algoritm special de criptare a documentelor, imaginilor, contactelor și conversațiilor private”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

X3 Soul Plus integrează procesorul Helio P10 Octa Core 1.8GHz, care alături de memoria RAM de 4GB și sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow asigură redarea celor mai noi jocuri si formate multimedia. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM.

 

Conectivitatea 4G se realizează în standardele TDD și FDD, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

 

X3 Soul Plus este un smartphone unibody cu display-ul Full HD de 5.5 inch protejat de zgârieturi cu  Gorilla Glass 3.

 

Terminalul este prevăzut cu senzor de amprentă și un spațiu privat, unde pot fi păstrate contactele, mesajele, apelurile, aplicațiile și alte fișiere confidențiale. Toate informațiile din această secțiune sunt criptate, iar documentelor li se adaugă o extensie ce nu permite vizualizarea lor nici atunci când sunt descărcate pe computer sau alt dispozitiv.

 

Camera principală de 13MP, prevăzută cu 5 lentile și Laser Autofocus, adoptă o tehnologie care permite capturi de mare viteză, sensibilitate crescută și zgomot redus al imaginii. Camera frontală de 8MP asigură selfie-uri luminoase chiar și în condiții de iluminare scazută, grație functiei Flash screen.

 

În premieră pentru dispozitivele Allview, X3 Soul Plus pune la dispoziție funcția de Infrumusețare video, prevăzută cu 7 trepte, care îmbunătățește aspectul utilizatorului în timp real. Aceasta funcție poate fi folosită atât pentru camera principală cât și pentru cea frontală.

 

Prețul smartphone-ului X3 Soul Plus este de 1.599 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza de astăzi, 26 iulie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 11 august.

 

Πηγή: allview