Allview lansează seria P9 Energy cu trei modele noi

30

Allview a lansat astăzi seria P9 Energy cu trei smartphone-uri caracterizate prin autonomie considerabilă, măsuri sporite de securizare a datelor și specificații decente.

Allview P9 Energy este un smartphone unibody care are numai 8.2 mm grosime, dar un acumulator de 5.000mAh. O baterie încărcată complet oferă până la 555 de ore în stand-by și până la 1.621 de minute de convorbire. În plus, datorită tehnologiei MediaTek Pump Express +, durata de încărcare a acumulatorului este redusă cu până la 60%, în comparație cu soluțiile clasice de încărcare. P9 Energy dispune de 4GB RAM, memorie Flash de 64GB și rulează Android 6.0, Marshmallow. Smartphone-ul integrează procesorul Octa Core helioP10 SoC, ale cărui beneficii au fost prezentate în cadrul evenimentului de lansare de Arthur Wang, Senior Director MediaTek. 

Variantele P9 Energy Lite si mini au în comun acumulatorul de 4.000mAh și se diferențiază prin dimensiunile display-urilor: 5.3 inch, respectiv 5 inch. În plus, P9 Energy mini dispune de capace în trei culori diferite – albastru, gold și mocha gold – ce pot fi achiziționate separat.

Cele trei smartphone-uri din seria P9 Energy sunt disponibile de astăzi, pe bază de precomandă, la următoarele prețuri: P9 Energy 1.899 lei, P9 Energy Lite 1.199 lei și P9 Energy mini 949 lei. Livrarile vor începe în a doua jumătate a lunii octombrie.