Allview lanseaza Impera i10G, o noua tableta Windows 8.1 si conexiune 3G

19

Tableta PC Impera i10G, cea mai noua tableta Allview din gama Impera a fost lansata oficial ieri. Aceasta vine cu un design slim si sistem de operare Windows 8.1, cu un display generos de 9,7 inci si rezolutie de 2048×1536 px, un procesor Intel AtomZ3735D Quad Core cu frecventa de 1,83 GHz si conexiune 3G integrata. 

 

“Impera i10G va capta atentia persoanelor active care petrec foarte mult timp in compania unui device mobil. Este produsul care iti ofera instrumentele de care ai nevoie in activitatea de zi cu zi, care asigura performanta unui procesor Intel Atomsi un multi-tasking avansat. Sistemul de operare Windows ofera posibilitatea de a realiza mai multe activitati in acelasi timp, iar ecranul de 9,7” asigura mobilitate si este potrivit pentru snap view, putand fi impartit dupa necesitati.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Tableta dispune de un procesor Intel AtomZ3735D cu frecventa de 1,83 Ghz si arhitectura pe 64 de biti, de o solutie grafica Intel HD Graphics, memorie Flash de 32 GB si RAM de 2 GB. Display-ul IPS de 9,7” care echipeaza tableta, prin rezolutia uimitoare de 2048×1536 px, reda detalii impresionante, culori patrunzatoare si ofera o experienta vizuala exceptionala. Tableta dispune de 2 camere foto de 5 MP si 2 MP, care faciliteaza realizarea de fotografii, filmari si convorbiri video.

 

Impera i10G utilizeaza sistemul de operare Windows 8.1 with Bing. Acesta asigura un multi-tasking avansat si productivitate maxima. Tableta are inclusa subscriptia Office 365 Personal pentru un an, care poate fi utilizata inclusiv pe un PC sau laptop cu Windows si care asigura 1 TB spatiu de stocare in One Drive. Utilizand un spatiu comun de stocare, toate device-urile cu Windows se pot sincroniza pentru a avea acces la aceleasi fisiere. Astfel, Impera i10G este ideala pentru gestionarea datelor personale si profesionale, oferind un mediu perfect de organizare. Device-ul poate fi utilizat impreuna cu o tastatura si un mouse sau folosind ecranul tactil.

 

Tableta Impera i10G este disponibila pe baza de precomanda la pretul de 1.249 lei.