Allview lanseaza E4 si E4 Lite, telefoane 4G Dual Mode pentru Entertainment

25

Allview lanseaza astazi E4 si E4 Lite, doua noi smartphone-uri din gama E. Acestea au un design elegant, datorat ramei de metal si display IPS HD ON-CELL. Ambele device-uri sunt Dual SIM si ofera multiple modalitati de a ramane mereu conectat, oferind posibilitatea de navigare la viteze 4G, de pana la 150 Mbps. Noile E-uri opereaza in sistem Dual Mode (pot utiliza mai multe tehnici de transmisie a datelor) si sunt compatibile atat cu standardul FDD cat si TDD.

 

Noul smartphone E4 are integrate un procesor Octa Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720. Smartphone-ul are 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB adaugand un card microSD.  Noul E4 Lite, versiunea mai accesibila, are integrate un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz si o solutie grafica Mali T720. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa cu pana la 32 GB microSD. Ambele device-uri ruleaza Android™ 5.1. Lollipop.

 

E4 si E4 Lite suntcele mai noi smartphone-uri Allview Dual SIM din gama E, destinate cu precadere celor care isi doresc un device dedicat divertismentului si relaxarii. Device-urile se remarca prin design-ul elegant, datorat ramei de metal, construita cu ajutorul tehnologiei CNC, precum si prin optiunile oferite privind conectivitatea, 4G Dual Mode. E4 si E4 Lite sunt doua smartphone-uri ce vin in intampinarea cerintelor utilizatorilor, adaptate atat nevoilor cat si posibilitatilor acestora. Diferenta dintre aceste doua smartphone-uri, din punct de vedere hardware este una usor sesizabila, dar minima, deoarece consideram ca cele doua variante constructive vor oferi unui numar cat mai mare de utilizatori posibilitatea de a-si achizitiona smartphone-ul potrivit.” A declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan.  

 

Ambele device-uri dispun de doua camere foto, una principala de 13 MP cu autofocus si filtru UV, respectiv una frontala de 5 MP cu functii precum Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR, Geotagging, Face detection, Smile Shot, etc.

 

E4 si E4 Lite afiseaza pe un display LCD HD de 5 inch, care prin intermediul tehnologiei ON-CELL a permis introducerea touchscreen-ului (suprafata senzoriala) in structura LCD-ului, nemaifiind o componenta separata. Aceasta tehnologie contribuie la reducerea semnificativa a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structura mai usoara, la redarea de culori naturale, oferind unghiuri mai bune de vizualizare si eliminand reflexiile optice din interior.

 

E4 si E4 Lite sunt disponibile incepand de astazi pe baza de precomanda la preturi de 1049 si respectiv 799 lei, livrarile incepand din data de 19 octombrie 2015. Pentru mai multe detalii, accesati www.allview.ro/e4