Allview lanseaza A4ALL, cel mai accesibil smartphone romanesc

7

Allview, un important producator IT&C local, aduce A4ALL, cel mai accesibil smartphone de pe piata romaneasca. Denumirea data telefonului este o prescurtare de la „Android for all people”, smartphone-ul tintind un public entry level. Acesta are un procesor Cortex-A9 la 1 GHz, display de 3,5 inch, design ergonomic, Bluetooth 4.0 si GPS.  

”Avand in vedere evolutia tehnologiei, tot mai multe persoane tind catre smartphone-uri, insa nu toata lumea isi permite un astfel de produs la preturile actuale. Tocmai de aceea, acest gadget, adresat tuturor categoriilor de varsta ofera toate functiile si caracteristice asteptate de la un smartphone, insa la un pret convenabil”, a declarat Nicoleta Bancila, Specialist PR, Allview.

Display-ul de 3,5 inch alaturi de rezolutia HVGA de 480×320 px, permite vizualizarea detaliilor chiar si in browser. A4ALL ofera o viteza HSDPA de 7,2 Mbps, prin 3G, astfel pot fi downloadate diverse jocuri sau aplicatii si pot fi initiate apeluri video cu ajutorul camerei frontale. Ce mai aduce acesta interesant este functia thetering prin Wi-Fi, ce transforma dispozitivul intr-un hotspot portabil.

A4ALL se poate personaliza cu usurinta atat prin capacele interschimbabile colorate cat si prin temele diferite de care dispune. In plus, se pot instala jocuri variate prin aplicatia Gameloft Live. Bateria se anunta a fi una generoasa de 1500 mAh, oferind un timp de convorbire de pana la 300 de minute.

Smartphone-ul va putea fi achizitionat incepand cu luna aprilie la un pret recomandat de 329 lei.