Allview a prezentat SensyTouch, noul său birou interactiv pentru mediul business

24

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete a prezentat, în cadrul Microsoft Summit 2016 un proiect îndrăzneț, destinat mediului de afaceri. SensyTouch aduce în prim-plan biroul interactiv ce înglobează un sistem multi-touch, menit să ofere o nouă perspectivă asupra interacțiunii cu clienții.

 

Este o soluție completă și complexă care pune tehnologia în slujba business-ului, indiferent de domeniul de activitate. SensyTouch este un instrument care încurajează interacțiunea clienților cu produsele sau serviciile companiilor, printr-o experiență digitală inedită. În plus, SensyTouch este şi un instrument de management foarte eficient, oferind perspectiva de ansamblu care asigură viteză și performanță în luarea deciziilor”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

Sistemul interactiv SensyTouch, care poate fi tratat ca o tabletă gigant, poate integra mai multe dimensiuni de display, de la 43 la 150 inci, cu rezoluție 4K. Extrem de sensibil, ecranul tactil permite până la 50 de atingeri simultane, cu o viteză de răspuns mai mică de 10 milisecunde.

 

Printre domeniile de activitate în care au fost aplicate până în prezent soluțiile SensyTouch se numără: telecom, bancar, auto, retail, turism, publicitate, televiziune și educație. Proiectele SensyTouch au fost implementate atât în țară cât și peste hotare.