Allview a lansat un nou smartphone dual-SIM: Viper i

21

Allview a lansat cel mai accesibil smartphone din gama Viper, smartphone-ul dual SIM Viper i. Viper i se remarca printr-un design slim, display IPS OGS de 4,7 inch si un procesor Quad Core de 1,3 GHz. Smartphone-ul vine cu doua camere foto de 8, respectiv 2 MP si ofera conectivitate 3G pe ambele SIM-uri si GPS cu suport Sygic.

 

Viper i a fost lansat intr-o serie de culori vii: roz, galben si albastru. Capacul device-ului inglobeaza si frame-ul lateral, oferind senzatia de design unitar. Smartphone-ul elegant este usor de manevrat datorita grosimii de numai 8,11 mm si a greutatii de 143 de grame.

 

Procesorul Quad Core de 1,3 GHz, sustinut de memoria RAM de 1GB si de solutia grafica Mali 400 ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking. Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi. Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce ofera o rezistenta mecanica si o rigiditate mai mare, pastrand in acelasi timp greutatea scazuta.

 

Camera principala Omnivision model OV8830 de 8 MP cu Autofocus si tehnologie BSI 2, ofera o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser si Gesture Shot. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, de 2 MP, care faciliteaza realizarea de autoportrete si convorbirile video. Sitemul DTS integrat si amplificatorul audio Yamaha garanteaza o inalta fidelitate sonora.

 

Noul device Allview este disponibil in culorile alb, negru, roz, galben si albastru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 15 mai 2014 la pretul de 799 lei. Capacele de protectie colorate se pot achizitiona separat.