Allview a lansat smartphone-ul E3 SIGN, cu senzor de amprenta Synaptics

35

Allview si-a adaugat un nou smartphone in portofoliu – E3 SIGN. Dispozitivul are integrat un senzor de amprenta Synaptic, ce faciliteaza deblocarea prin amprenta personala si ofera o securizare sporita a datelor.

 

Noul smartphone Allview este echipat cu un ecran IPS OGS de 5.5 inci care ofera o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si este protejat de zgarieturi si socuri printr-o sticla speciala. Procesorul care alimenteaza smartphone-ul este un quad-core, iar E3 SIGN ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat. IN plus, exista o memorie RAM de 2 GB, iar placa video este una Mali 400.

 

Datorita aplicatiei preinstalate si a senzorului infrarosu, E3 Sign inlocuieste cu usurinta telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. Smartphone-ul dispune de functia de control prin gesturi, iar modul “protejare atingere” previne deblocarea neintentionata a telefonului.

 

Accesul rapid la anumite functii este oferit de “fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului si accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redarea muzicii si clipuri video. Allview E3 SIGN are capabilitati dual-SIM si este dotat atat cu camera foto cat si cu camera frontala. Camerele foto ofera functii precum Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser si filmare in format Full HD. Galeria permite afisarea imaginilor in trei modalitati diferite si ofera o sectiune pentru realizarea colajelor foto. De asemenea exista un amplificator audio NXP integrat, iar sunetul redat de E3 SIGN este unul mai profund, mai puternic si de o calitate mai buna.

 

Modul vizitator permite protejarea informatiilor atunci cand utilizatorul imprumuta telefonul, blocand accesul. Smartphone-ul E3 Sign este disponibil deja pe baza de precomanda la pretul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, in pachetul de comercializare clientii vor primi gratuit o husa tip carte.