Allview a lansat P5 mini

20

Brasovenii de la Allview au lansat, astazi, P5 mini, cel mai nou smartphone din portofoliul companiei, ce functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sanwich.

P5 mini vine are un ecran de aproape 4 inci, und epoti accesa cu usurinta o pagina web, un video preferat sau imagini detaliate. Dispune de un procesor Cortex A9 de 1 GHz si de doua camera foto.

Are conectivitate la internet prin 3G, iar transferul fotografiilor, melodiilor si filmelor se realizeaza foarte simplu prin Wi-Fi direct.

Smartphone-ul iti permite sa utilizezi doua SIM-uri din aceeasi retea sau din retele diferite. Datorita tehnologiei Gemini V2, se poate face transfer d edate pe unul dintre SIM-uri si receptionare de apeluri, in acelasi timp, pe celalalt SIM. Iar pentru aface deosebirea intre cele doua cartele SIM, exista posibilitatea de a seta melodii diferite pentru fiecare in parte.

Noul P5 mini aduce mai multe servicii de divertisment si socializare preinstalate, precum: Voice Search, Youtube, Maps, Gmail. De asemenea, utilizatorii au acces la peste 600.000 de aplicatii si jocuri

captivante.

Compania romaneasca Allview ofera smartphone-ul P5 mini la pretul de 600 de lei si poate fi valabil doar pe baza de precomanda, livrarile facandu-se incepand cu sfarsitul acestei luni.