Alexandru Oprea pleaca din functia de director general al RCS&RDS

24

RCS & RDS anunta ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, domnul Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS & RDS, isi inceteaza colaborarea cu compania, dupa 18 ani de activitate.

Domnul Alexandru Oprea a adus o contributie semnificativa in pozitionarea companiei ca un jucator puternic pe piata de telecomunicatii din Romania, dar si un important trust media format din noua televiziuni.

 
Sunt onorat ca am putut sa particip la dezvoltarea si consolidarea unei companii pe care o consider exemplara pentru mediul privat din Romania. Sunt sigur ca in domeniul telecomunicatiilor, RCS & RDS va continua sa fie un nume de referinta si va ramane cel putin la fel de competitiva. Imi doresc totodata, ca si proiectele Digi Sport si Digi 24, precum canalele de documentare si film sa isi continue ascensiunea si sa ramana aceleasi demersuri media spre civilizatie si profesionalism, asa cum au fost concepute. Imi doresc ca si pe viitor, oricand voi auzi de RCS & RDS si de trustul Digi, sa fiu mandru ca am facut parte din acest proiect remarcabil“, a declarat Alexandru Oprea.

Persoana care va prelua functia de Director General ar putea fi numinta in cadrul urmatoarei adunari generale a actionarilor (AGA) RCS&RDS, ca va avea loc in data de 30 aprilie.