Alcatel OneTouch Idol 4S va fi impachetat intr-o pereche de ochelari VR

33

Majoritatea dispozitivelor lansate pana in prezent erau ambalate in cutii din carton a caror misiune era sa pastreze in siguranta obiectele din interior pana cand acestea ajungeau in posesia cumparatorilor. Acest aspect se va schimba dupa lansarea lui Alcatel OneTouch Idol 4S.

 

Noul telefon al chinezilor de la TCL va fi livrat in cutie din plastic ce poate fi reutilizata ca ochelari VR compatibili cu tehnologia Google Cardboard. Specificatiile si pretul telefonului Alcatel OneTouch Idol 4S il plaseaza in segmentul de mijloc al dispozitivelor actuale. Printre componentele lui Idol 4S se numara SoC octacore Snapdragon 652, ecran de 5,5inch AMOLED HD (1440x2560px), 3GB RAM si stocare de 16GB ce poate fi suplimentata prin card microSD.

 

Chiar daca nu impresioneaza prin specificatii si functii extravagante, pretul de 400 de dolari, aspectul placut, camerele de 16/8MP si ambalajul VR il ajuta pe OneTouch Idol 4S sa devina o alternativa interesanta pentru cei care intentioneaza sa consume video la 360 de grade. Telefonul va fi lansat in luna mai.

 

Πηγή: venturebeat