Alcatel Onetouch a lansat smartphone-urile Idol 3C si Pixie First

21

Alcatel si-a adaugat noi smartphone-uri in portofoliu in cadrul evenimentului IFA care a avut loc recent. Astfel, compania a lansat Idol 3C si un smartphone budget numit Pixie First.

 

Modelul Alcatel Idol 3 a fost unul dintre smartphone-urile preferate ale acestui an si a oferit utilizatorilor un raport foarte bun calitate-pret. Noul Idol 3C incorporeaza un ecran de 5.5 inci care ofera o rezolutie 1080p, camera foto este una de 13 megapixeli, iar camera frontala este una de 8 megapixeli. In ceea ce priveste procesorul, smartphone-ul este alimentat de un Snapdragon 615. Aceste specificatii tehnice sunt aproape identice cu cele ale Idol 3, dar ceea ce aduce in plus modelul Idol 3C este varietatea de culori in care este disponibil: alb, rosu, verde, roz si galben.

 

Celalalt smartphone lansat de Alcatel este Pixie First, un dispozitiv pozitionat low-end. Smartphone-ul este echipat cu un ecran WVGA de 4 inci, are o memorie RAM de 512 MB, iar spatiul de stocare este de 4 GB. Camera foto este una modesta, de doar 5 megapixeli, iar camera frontala este una de 2 megapixeli. Alcatel a reusit, totusi, sa dea acestui dispozitiv o nota premium prin construirea unui corp subtire si elegant.

 

Deocamdata nu exista niciun fel de alte detalii legate de pret sau de disponibilitate. Ceea ce e clar, insa, e ca Pixie First va fi un smartphone care se va concentra mai mult pe pietele din tarile in curs de dezvoltare.

 

Πηγή: PocketNow