Alcatel lanseaza smartphone-ul One Touch Idol X

22

Dupa imaginea suprinzator de buna pe care a facut-o la CES 2013, Alcatel lanseaza noi dispozitive la evenimentul Mobile World Congress 2013 de la Barcelona. Dintre dispozitivele pe care compania le-a lansat in ultima saptamana, de departe cel mai bun este Alcatel One Touch Idol X. Acesta are la baza un procesor quad-core SoC  de 1.2 GHz si beneficiaza de o capacitate de stocare de 16 GB. In plus, smartphone-ul este echipat si cu un ecran full HD de 5 inci care poate reda continut la rezolutie 1080p.

Poate ca procesorul este mai slab decat procesoarele celorlalte modele concurente de pe acest segment de piata, dar cu siguranta nu cu mult. De asemenea, One Touch Idol X include si o camera foto de 13 megapixeli, cel putin in acte. In fotografiile trimise catre presa, dispozitivul are inscrisa pe carcasa valoarea de 8 megapixeli. Aceasta diferenta arata clar ca rezolutia camerai foto cu care va fi echipat smartphone-ul va fi diferita in functie de zona in care se va vinde dispozitivul.

Alcatel are o afinitate pentru telefoanele subtiri, iar One Touch Idol X nu face exceptie – smartphone-ul are putin peste 7 milimetri grosime. Chiar si asa, reuseste sa incorporeze o baterie de 2000mAh. De asemenea, va rula sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si ar trebui sa fie disponibil catre clienti incepand cu luna iulie a acestui an.

 

 

Sursa: PocketNow