ALARMclock nu te trezeste cu muzica, ci cu frustrari

28

Nimic nu te trezeste dimineata mai bine decat lucrurile care te tin treaz noaptea. Si nu este vorba de o bormasina, de boxele vecinilor sau de zombii care stau in fata blocului tau, ci de grijile tale.

 

Noul ALARMclock de la Kickstarter nu scrie intamplator cu capslock ALARM. In timp ce alte ceasuri desteptatoare mai moderne, care te indeamna sa faci sport, care te trezesc cu imagini dragute, cu melodii relaxante si alte lucruri motivante pentru o zi eficienta si productiva, ALARMclock distruge toate astea. Iti aminteste de problemele tale financiare, de nesiguranta sociala si de frica de moarte, spunandu-ti cat timp mai ai ca sa profiti de zi.

 

Ceasul sadic este facut dintr-o carcasa de bambus, cu un ecran LED de 32 x 8, iar sufletul malefic este un Raspberry Pi cu conectivitate WiFi. Folosind un computer sau un mobile device, poti seta ALARMclock sa iti aminteasca de problemele contului bancar, de datorii, de cati prieteni reali sau vituali ai si, mai mult, sa-ti calculeze speranta de viata in functie de asta.

 

Daca esti o persoana depresiva, ar fi bine sa ramai la ceasurile care te relaxeaza, pentru ca trezitul la realitatea cruda pe care ti-l ofera ALARMclock nu te va ajuta. Ca sa iti cumperi ceasul desteptator sadic cu 85$ prin Kickstarter trebuie sa fii si tu putin sadic.

 

 

Πηγή: kickstarter