Alarma inteligenta pentru iPhone care nu se opreste pana cand nu zambesti

33

Nu exista niciun mod mai bun de a te trezi decat cu un zambet larg pe fata, iar aplicatia inteligenta de tip alarma pentru smartphone-urile iPhone urmareste tocmai asta. Aplicatia se numeste Rise & Shine si foloseste camera smartphone-ului pentru a stabili daca utilizatorul zambeste sau nu atunci cand incearca sa o opreasca. Daca utilizatorul nu zambeste, atunci alarma nu se va opri.

 

Pe langa aceasta functie care obliga posesorul iPhone-ului sa zambeasca daca vrea sa opreasca alarma, Rise & Shine are si o functie care permite surprinderea unei fotografii de fiecare data cand utilizatorul opreste alarma. Asta inseamna ca se poate alcatui o intreaga colectie de instantanee care imortalizeaza starea de spirit a utilizatorului si care pot fi impartasite si cu prietenii, daca acesta doreste.

 

Creatorii aplicatiei sustin ca scopul Rise & Shine este sa ajute utilizatorii sa se trezeasca zambind in fiecare dimineata. Aplicatia pentru iPhone poate fi descarcata gratuit din magazinul online App Store.

 

Πηγή: BGR