Adobe sarbatoreste 25 de ani de existenta cu un videoclip artistic de 60 de secunde

14

Dintre toate programele software si update-urile care au fost create pentru PC-uri de-a lungul timpului, cea mai mare influenta a avut-o Photoshop, fiind unul dintre software-urile cu adevarat transformative.

 

Adobe Photoshop este cel mai important program de manipulare a imaginii care a fost constuit vreodata si, la fel cum s-a intamplat si cu functia de cautare a Google, numele sau a devenit substitut pentru actiunea pe care o produce – asa au aparut cuvinte ca “photoshopat”. Modificarile facute in Photoshop sunt comune pentru imaginile care apar in majoritatea revistelor, dar software-ul poate fi folosit extraordinar de bine si pentru a crea imagini de la zero.

 

Astazi, pe 19 februarie, Adobe Photoshop sarbatoreste 25 de ani de la lansare. Pentru a marca momentul, cei de la Adobe au creat un material video de 60 de secunde care este compus din diverse creatii realizate cu ajutorul Photoshop. Compania a mai postat si un timeline care prezinta evolutia software-ului si care poate fi accesat aici.

 

Iata materialul video aniversar:

 

 

Πηγή: The Verge