Adobe Lightroom vine pe iPad [video]

34

Aplicatia Lightroom mobile de la Adobe vine pe iPad, impreuna cu majoritatea instrumentelor si caracteristicilor specifice variantei pentru desktop a serviciului de editare. Incepand de astazi, poti conecta continutul Lightroom din desktop pe tableta, dupa ce faci update-ul 5.4 pentru Mac sau Windows.

 

Astfel, orice schimbare o vei face asupra fotografiilor in aplicatie vor fi transmise pe cloud si catre alte aplicatii Lightroom pe care le folosesti. Totodata, daca vei edita o imagine de pe desktop sau laptop, aceasta va aparea in cateva secunde pe Lightroom mobile, imaginile sincronizandu-se prin Wi-Fi. Aplicatia ofera aceleasi instrumente de editare pe care le gasesti si in Lightroom 5, insa este nevoie sa descarci update-ul 5.4 inainte de a folosi aplicatia.

 

Nu in ultimul rand, poti alege daca vei edita prin experienta tactila a touchscreen-ului, apasand o data daca vrei sau de trei ori simultan daca vrei sa o dezactivezi. Aplicatia este disponibila de astazi pentru iPad 2, pe iOS app Store, si chit ca este gratuita, ai nevoie de abonament la Creative Cloud pentru a beneficia de toate avantajele Lightroom, dupa ce perioada de testare gratuita de 30 de zile se incheie.

  

Πηγή: engadget