Adobe Creative Cloud optimizat pentru tableta Surface Pro 3

13

Este clar ca cei de la Microsoft vor sa ofere utilizatorilor de tablete Surface Pro 3 o experienta cat mai buna. Desigur, faceau acest lucru si inainte insa acum, cu ajutorul Adobe, totul va deveni mult mai axat pe componenta vizuala.Cu Adobe Creative Cloud utilizatorii vor putea face elementele sa prinda viata, totul pe tableta celor de la Microsoft.

 

Adobe a inceput de multa vreme inainte de lansare sa colaboreze cu Microsoft pentru Surface Pro 3. Unul dintre elementele cheie ale Creative Cloud va fi Illustrator. Acestui program i-a fost creat “un nou spatiu de lucru special pentru Surface”. Noua versiune este capabila sa profite la maximum de creionul stylus sensibil la presiune si va face din experienta desenarii de ilustratii una cat mai aproape de realitate.

 

Utilizatorii Surface Pro 3 pot descarca noua versiune a Creative Cloud direct de pe site-ul Adobe. Primele 30 de zile de folosire sunt gratuite. Iata si un material video care prezinta diverse aplicatii Adobe care ruleaza pe tableta celor de la Microsoft:

 

 

Πηγή: Slashgear