Adobe a lansat aplicatia Photoshop Touch pentru smartphone-urile Android si iOS

14

Adobe a lansat Photoshop Touch pentru smartphone-urile cu sisteme de operare Android si iOS. Aplicatia permite editarea avansata de imagini si costa 16,55 lei in magazinul virtual Google Play si 5 dolari in App Store.

Pana acum posesorii de telefoane Android si iOS, utilizatori de Photoshop pe computer, trebuiau sa se multumeasca cu Adobe Photoshop Expres, o aplicatie de editare foto gratuita care ofera putine functionalitati.

Versiunea pentru tablete Android si iOS a Photoshop Touch este disponibila inca din octombrie 2011. Aplicatia pentru smartphone-uri ofera majoritatea uneltelor si functionalitatilor disponibile in versiunea pentru computer a programului.

Aplicatia a fost gandita pentru a fi parte a Adobe Creative Cloud. Serviciul permite inceperea unui proiect pe smartphone, salvarea acestuia online si continuarea acestuia pe computer sau tableta, daca utilizatorul doreste un ecran mai mare. Cei care cumpara aplicatia au la dispozitie un spatiu de stocare gratuit de 2 GB.

Pentru a putea rula Photoshop Touch trebuie sa aveti un smartphone iPhone 4S, iPhone 5 sau un Android cu sistem de operare Android “Ice Cream Sandwich”/”Jelly Bean”.