Adevarata cauza a decesului Google Reader

12

Ipoteza celor de la Buzzfeed este plauzibila, uimitoare si amuzanta, toate in acelasi timp. Conform publicatiei, serviciul Reader a fost inchis pentru ca nu se bucura de atentie din partea lui Larry Page.

In ultimii ani atentia lui Page era impartita de Android, Chrome, Search si Google Plus, iar restul serviciilor, desi sustinute, nu erau tratate cu destula seriozitate. Drept urmare, nimeni nu se inghesuie sa preia conducerea unor divizii aflate in afara unghiului de cuprindere al lui Page deoarece nu sunt sanse sa primeasca bonus-uri sau promovari.

Desi compania raportase ca serviciul a fost inchis datorita numarului mic de utilizatori, raportul celor de la AllThingsD sustine teoria dezinteresului. AllThingsD declara ca serviciul, la data inchiderii, nu avea un manager de produs, ba mai mult, nu avea nici macar un inginer angajat full-time ca sa se ocupe de Reader.

In concluzie, Buzzfeed sustine ca am ramas fara serviciul Google deoarece, oricat de mari ar fi fost buzele angajatilor, din tabara Reader nu se putea ajunge la sezutul lui Page .

Πηγή: buzzfeed