ADATA lansează SSD-ul extern SD700 rezistent la apă, praf şi şocuri

90

ADATA Technology a lansat primul model SSD extern de tip 3D NAND, certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă, pe lângă rezistența la șocuri military-grade. Totul se datorează unei carcase robuste și a sesiunilor meticuloase de testare.

 

SD700 utilizează USB 3.1 Gen 1 pentru a se conecta la dispozitive cu Windows, Mac OS și Android și atinge viteze de până la 440MB/s la citire și de până la 430MB/s la scriere. Pe lângă compatibilitatea ridicată, SD700 este și extrem de ușor, cântărind doar 100 gr, pentru mobilitate fără compromis.

 

SSD-urile externe 3D NAND devin robuste

SD700 a fost creat și testat la standarde IEC IP68. Acest lucru înseamnă că este complet rezistent la praf, pentru a preveni pătrunderea de particule și poate opera normal chiar și după o scufundare în 1.5m apă pentru 60 de minute. ADATA a testat SD700 și pentru binecunoscutul standard US Army MIL-STD-810G516.6 de rezistență la șocuri și cădere, oferind astfel un produs extrem de rezistent. Cu o carcasă protectoare cu mai multe straturi și lipsa evidentă de componente care se mișcă, SSD-ul SD700 oferă spațiu de stocare pentru activități extreme.

 

Beneficiile 3D NAND aduse unui nou segment

ADATA a făcut pentru mai multe produse tranziția la 3D NAND, acesta fiind mai rapid, mai fiabil și mai eficient energetic decât tradiționalul 2D NAND. SD700 va sosi la capacități de 256GB, 512GB și 1TB, la prețuri foarte competitive și va oferi o rată superioară cost/performanțe față de SSD-urile mai vechi, non-3D NAND. Pentru conectivitate, SD700 utilizează USB 3.1 Gen 1, mai mult decât suficient pentru a reda conținut 4K, fără buffering sau lag. Vitezele tipice sunt de până la 440MB/s la citire și de până la 430MB/s la scriere. SD700 este compatibil plug and play cu dispozitive cu Windows, Mac OS și Android.

 

Puternic și elegant

Spre deosebire de HDD-urile rezistente, inclusiv cele produse de către ADATA, SD700 deschide un nou capitol al mobilității îmbunătățite. Cântărește doar 100 grame, operează complet silențios și nu produce niciun fel de căldură. În plus, ADATA oferă acest produs în două variante de culoare: două nuanțe de negru cu galben sau complet negru.