Acum poti sa dai mute pe Twitter

24

In loc sa dai ochii peste cap cand cineva posteaza tweet-uri stupide, acum poti sa le inchizi gura cu noua optiunea de a da mute (re)tweet-urilor, pe care Twitter tocmai a lansat-o. Timeline-ul nu-ti va mai fi incarcat cu mesaje inutile si nu vei mai primi notificari de la userii care te enerveaza.

 

Chiar si asa, cei carora le dai mute pot in continuare sa-ti vada postarile, pentru ca acestia nu vor sti ca le-ai dat ignore si ca ii urasti. O alternativa este si optiunea de unfollow daca chiar vrei sa stie cineva ca te enerveaza.

 

In cateva zile, update-ul va fi accesibil utilizatorilor de Android si iOS, urmand sa apara si pe web, asa ca pana atunci, mai suporta putin. Cu toate astea, nu poti sa dai mute decat utilizatorilor individuali, nu si conversatiilor intregi. Daca vrei sa dai o a doua sansa oamenilor din Twitter, le poti da unmute si tot asa. Vorbesti despre cat de penibil ai fost aseara in club, mute. Iti dai seama ca ai fost si tu penibil intr-o alta seara in club, te gandesti ca ai fost prea dur, dai unmute. Si tot asa.

Πηγή: theverge