Acum poti difuza live filmarile GoPro cu noua aplicatie Livestream pentru iPhone [video]

47

Livestream vine cu o noua aplicatie pentru iOS care iti permite sa distribui in timp real filmarea cu tine sarind din avion, direct pe internet. Poate nu chiar saritura din avion, ca nu prea este semnal si nici nu prea ai buzunare ca sa porti un iPhone cu tine.

 

Streaming-ul live al filmarile cu action camera necesita un PC ca sa te conectezi la internet, iar de cele mai multe ori nu este posibil sa cari un computer cu tine cand practici sporturi extreme sau de oras. Acum daca ai un iPhone si o camera GoPro, impartasirea adrenalinei poate fi facilitata cu aceasta aplicatie de la Livestream.

 

download

 

Aplicatia conecteaza iPhone-ul la reteaua de internet a camerei GoPro si, odata ce o activezi,camera incepe sa difuzeze automat si in timp real. Asadar, atata timp cat telefonu nu pierde acest semnat si are acces la reteaua mobila de internet 4G, prietenii vor putea sa vada ce filmezi.

 

Pe langa asta, aplicatia vine cu filtre live video, cu posibilitate de postare a cadrelor in feed, cu functii de chat pentru reactii in timp real. Poti descarca aplicatia pentru iOS de aici, poti astepta sa apara si pentru Android si poti incepe sa cauti semnal 4G in locurile salbatice care merita descoperite, insa care nu-ti ofera semnal pentru broadcasting.

 

Πηγή: engadget