Actualizarea Youtube pentru Android dezvaluie ca firma lucreaza pentru introducerea unor filtre video

17

Cateodata, utilizatorii ar vrea ca materialele lor video sa reflecte fidel realitatea, asa ca producatorii de camere foto imbunatatesc constant calitatea acestora si adauga noi elemente hardware in incercarea de a face imaginile surprinse sa aiba o calitate cat mai buna posibila. Totusi, exista si ocazii cand utilizatorii ar prefera sa dea materialelor lor video un aer deosebit prin aplicarea unor filtre.

 

Aplicatii ca Instagram au facut posibila o astfel de aplicare de filtre pe imaginile surprinse de camerele foto ale smartphone-urilor dar, pe langa fotografii, filtre similare ar putea fi aplicate si materialelor video. Recent, aplicatia Youtube a fost actualizata si, desi inca nu s-a introdus posibilitatea de aplicare a unor filtre video, la o privire mai atenta se pare ca cei de la Youtube pentru a introduce propriul set de filtre.

 

Aplicatia YouTube 10.02.3 nu introuduce prea multe noutati, la prima vedere – exista niste schimbari minore la nivelul interfatei, dar nimic notabil. Totusi, in codul aplicatiei sunt ascunse indicii care duc catre ideea introducerii a noi optiuni, una dintre acestea fiind posibilitatea aplicarii de filtre video prin valorificarea corectarii culorii si a mastilor overlay care pot da videoclipului un aspect aparte. Printre optiuni par sa se regaseasca mai multe filtre de tipul “punk”, granulate, sepia si tonuri de culoare. Nu exista niciun fel de informatii cu privire la momentul in care acestea ar putea fi introduse, dar e clar ca se fac niste pasi inainte in acest sens.

 

Pe langa introducerea de filtre video, in codul aplicatiei exista si indicii care arata posibilitatea ca utilizatorii sa participe in convorbiri Hangout in timp real, dar si introducerea de verificare prin intermediul numarului de telefon – optiune utila in cazul componentei social media a Youtube.

 

Πηγή: PocketNow