Actualizarea software 2.0 pentru PlayStation 4 ajunge pe console pe 28 octombrie

17

In ultimele doua saptamani s-au anuntat mai multe update-uri pentru diverse console de joc sau informatii despre momentul cand acestea le vor primi. Xbox One a inceput sa primeasca actualizari pe data de 15 octobrie, iar cei de la Sony au anuntat ca utilizatorii PlayStation ar trebui sa se astepte si ei curand la un update.

 

Astfel, recent Sony a dezvaluit ca PlayStation 4 va primi actualizarea de firmware 2.0 pe data de 28 octombrie. Update-ul poarta numele de cod “Masamune” si promite sa aduca utilizatorilor o multime de optiuni noi printre care un player muzical USB (astfel ca utilizatorii pot reda muzica de pe un stick USB) si fundaluri personalizabile. Cei care vor instala actualizarea vor putea schimba background-ul si vor putea alege teme pentru a-si personaliza cat mai mult experienta. Se pare ca si Xbox One va primi curand o functionalitate similara.

 

Actualizarea de firmware 2.0 pentru PlayStation 4 va aduce schimbari si la nivelul Library Area unde optiunile de sortare si filtrare a continutului s-au imbunatatit. De asemenea, sectiunea What’s New va incepe sa cuprinda sugestii ale prietenilor. Un nou design va primi si Content Area, iar utilizatorii vor putea sa-si adauge jocuri gratuite PS Plus in arhiva prin simpla apasare a butonului “Add to Library”.

 

Πηγή: Slashgear