Actualizarea KitKat pentru Samsung Galaxy Mega 6.3 a inceput acum sa fie distribuita

15

Samsung a inceput sa distribuie actualizarea Android 4.4.2 KitKat pentru mai multe dintre dispozitivele sale, cel mai recent pentru Galaxy Mega 6.3. Phableta a fost lansata anul trecut si rula sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

 

Actualizarea software poarta numarul de I9200XXUDNE4 si in prezent este disponibila in Rusia prin intermediul Samsung Kies. Daca nu vor aparea probleme deosebite, update-ul va ajunge curand si in alte tari. Utilizatorii care vor sa verifice singuri daca actualizarea sistemului de operare prin conexiune wireless este posibila trebuie doar sa verifice meniul setari al phabletei. Desigur, pentru a efectua aceasta verificare mai exista varianta de a-si conecta dispozitivul la Samsung Kies, prin intermediul cablului de date.

 

Actualizarea aduce imbunatatirile specifice KitKat, inclusiv o performanta sporita, o autonomie mai mare, suport pentru printarea wireless, shortcut pentru camera pe ecranul de start si multe altele. In principal, elementele pe care le va primi Galaxy Mega 6.3 au fost deja incluse pentru actualizarea care a ajuns recent pe smartphone-ul Galaxy S4 Active.

 

Πηγή: GSM Arena