Actualizarea Google Camera aduce noua interfata Nexus pe toate smartphone-urile Android Marshmallow

35

Noile smartphone-uri Nexus au primit primele o interfata schimbata pentru aplicatia de camera foto, dar acum Google pare ca vrea sa extinda facilitatile si catre alti utilizatori. Noua versiune a aplicatiei Google Camera aduce interfata specifica noilor modele Nexus pe toate smartphone-urile care ruleaza Android Marshmallow.

 

Cum Android Marshmallow nu este inca disponibil pe prea multe dispozitive, este clar ca nici noua interfata a camerei nu va fi extrem de raspandita. Oricum ar fi, miscarea e un pas inainte si permite utilizatorilor sa acceseze optiunile de control mult mai usor, dar exista si un alt layout al elementelor pe ecran. In plus, vor exista optiuni suplimentare cum ar fi filmarea in slow-motion, suport pentru auto-HDR+ (in cazul smartphone-urilor compatibile) si un mod HDR+ mai rapid pentru dispozitivele Nexus 5 si Nexus 6. In cazul smartphone-ului Nexus 4, actualizarea Google Camera aduce si o serie de remedieri de brese de functionare.

 

Noua versiune a Google Camera a inceput deja sa fie distribuita. Alternativ, update-ul se poate face si manual din magazinul Play Store.

 

Πηγή: PocketNow