Actualizarea Facebook Beta pentru Windows Phone aduce interfata Live Tile si alte imbunatatiri

22

Microsoft incearca constant sa isi imbunatateasca aplicatia oficiala Facebook pentru Windows Phone. Aceasta se afla mult in urma aplicatiilor Facebook compatibile cu sistemele de operare Android si iOS. De obicei, aplicatia Facebook Beta este prima pe care se introduc noi optiuni care apoi sunt migrate catre aplicatia oficiala a retelei sociale.

 

Acum, Facebook Beta a ajuns la versiunea 5.2 si aduce imbunatatiri care ii vor bucura cu siguranta pe utilizatori. In primul rand, interfata a fost reorganizata si include acum tab-uri Live Tile pe care unul dintre oficialii Microsoft le numeste “cele mai bune Live Tile de pana acum”. In plus, exista tab-uri Live Tile separate pentru conversatii, evenimente, grupuri, pagini si albume foto. De asemenea, exista modificari in bine si la nivelul notificarilor pentru Facebook Chat si mesajele primite.

 

Si, daca toate cele de mai sus nu sunt de ajuns, noua versiune a Facebook Beta aduce o aplicatie mai stabila si mai rapida care are performante sporite si careia i s-au adaugat noi pachete lingvistice. Aceasta aplicatie poate fi descarcata gratuit din Windows Phone Store. Utilizatorilor nu le mai ramane decat sa astepte si sa spere ca toate elementele noi introduse odata cu versiunea 5.2 vor ajunge si in aplicatia oficiala.

 

Πηγή: PocketNow