Actualizarea aplicatiei Spotify pentru iPhone si iPad aduce un mod de navigare si alte imbunatatiri

12

Spotify a lansat un update pentru aplicatia Spotify pentru dispozitivele iPhone si iPad. Aceasta noua versiune aduce mai multe schimbari, unele dintre ele reprezentand repararea unor brese sau introducerea unor noi optiuni. Probabil cea mai imporanta schimbare este introducerea functiei de navigare “Browse” in locul optiunii “What’s new”.

 

Potrivit descrierii noii versiuni a Spotify (0.9.1), optiunea Browse permite utilizatorilor sa gaseasca mai usor un playlist pentru diverse ocazii. Alta imbunatatire introdusa este posibilitatea de a urmari (n.r – follow) atat artisti cat si prieteni, astfel incat utilizatorii pot sa vada usor continutul pe care acestia il posteaza sau playlistul. Deocamdata, vizualizarea de playlisturi postate de artisti sau prieteni nu este posibila decat pentru versiunea iPad a aplicatiei, insa Spotify promite ca aceasta facilitate va fi introdusa in curand si pentru utilizatorii de dispozitive iPhone.

 

In plus, actualizarea Spotify aduce posibilitatea de a seta vizibilitatea playlisturilor (publice sau secrete). Aceasta optiune, precum si cele mentionate mai sus fac utilizatorii mai inteligenti si mai receptivi in ceea ce priveste optiunile de search. De asemenea, procesul de inregistrare si logare in contul de utilizator a fost simplificat.

 

Toate acestea ofera “un nou look” pentru playlisturile iPad care vor ajunge curand si pe iPhone. In ceea ce priveste repararea breselor de functionare, actualizarea Spotify rezolva problema care aparea atunci cand utilizatorii incercau sa faca sharing prin intermediul mesajelor text.

 

Noua versiune a Spotify pentru iPad si iPhone are o dimensiune de 34.2 MB si poate fi descarcata gratuit din magazinul online App Store.

 

Πηγή: Slashgear